Bemutatkozás

TAR Csavar Csapágy Kft.

Rólunk

A Tar Csavar-Csapágy Kft. 1992 februárjában nyitotta meg első, kötőelemek és csapágyak forgalmazására szakososodott kereskedését Sárváron. A termékpalettát később ipari karbantartóanyagok, hegesztés technikai anyagok, vágókorongok, ékszíjak és szimmeringek széles választéka egészítette ki.

A piaci igényeknek megfelelve folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, így kerültek fel termékpalettánkra többek között az ipari minőségű kézi és elektromos szerszámok, gépek, építő- és faipari vasalatok, munkavédelmi termékek, rögzítés-, ragasztás- és csiszolástechnikai eszközök, kéziszerszámok, pneumatikai eszközök, valamint kert, műhely és barkács felszerelések.

Jelenleg 4 dunántúli városban - Sárvár, Szombathely, Győr, Pápa - rendelkezünk szaküzletekkel, raktárbázisokkal, ahol felkészült szakemberek várják vevőinket. A gyors kiszolgálást a közel 80.000 különböző terméket magában foglaló készletünk teszi lehetővé.

2004 óta cégünk érdekeltségéhez tartozik a "Kámoni Vastelep", mely vas alapanyagok kereskedésére specializálódott. A vaskereskedés a szombathelyi Tar Szaküzlettel közös telephelyen működik.

Az általunk forgalmazott termékek minősége és megbízhatósága számunkra mindig az elsődleges szempont. Cégünk elismertségét jelzi, hogy megbízott márkakereskedője a világ legrégebbi és egyik legismertebb csapágymárkájának, a német FAG-nak, és több mint 20 éve a Pferd csiszolástechnikai termékek képviselője Magyarországon. Ezen felül kiemelt disztribútorai vagyunk olyan neves gyártóknak, mint a Ruko, Wiha, Diadora, Portwest, Stihl, Einhell, Metabo, Makita, Kärcher, HiKoki, Stanley, Krause, Motip és Loctite, ami további garancia arra, hogy a nálunk vásárolt termékek mindig a legjobb minőségűek lesznek.

Üzletfilozófiánk, hogy vevőinket képesek legyünk folyamatosan, az elvárásoknak megfelelően, kiváló minőségi árukkal, színvonalasan kiszolgálni. Ezt a törekvésünket támasztja alá 1999 májusában megszerzett minőségbiztosítási tanúsítványunk és a megfelelő informatikai háttér is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink mindig naprakész információkkal rendelkezzenek az aktuális termékekről, így folyamatosan képzéseket és továbbképzéseket biztosítunk számukra. Cégünk szilárdan hisz abban, hogy a minőség a siker kulcsa. Minden termékünk és szolgáltatásunk szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsuk a magas színvonalat és a megbízhatóságot. Modern technológiákra és folyamatos fejlesztésekre támaszkodunk, hogy a legújabb iparági szabványoknak megfelelő, kiváló minőségű termékeket kínáljunk ügyfeleinknek.

2011 óta új SAP vállalatirányítási rendszerünk mellett üzlethálózatunk, raktárkészletünk és webáruházunk együttesen teszi lehetővé a leendő és már meglévő ügyfeleink, partnereink gyors és teljes körű ellátását.

2022 márciusában megnyitott cégünk új logisztikai központja, mely 8500 db EUR raklap befogadására elegendő kapacitással rendelkezik közel 3000m2-es alapterületen. Ehhez kapcsolódóan nyitott meg 600m2-en elhelyezkedő új sárvári üzletünk, ahol munkatársaink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Az újításoknak köszönhetően lehetőségünk nyílt a Stihl Prémium kereskedésünk mellett szerviz kialakítására is. Cégünk büszkén képviseli a Stihl márka hírnevét, amely világszerte elismert a minőségi kerti és erdészeti szerszámok terén. Széles termékválasztékunkban megtalálhatók a fűnyírók, bozótvágók, láncfűrészek, sövényvágók és még számos más eszköz, amelyeket mindig a legmagasabb színvonalon kínálunk.

Személyes szaktanácsadás

Személyes szaktanácsadás esetén kérjük keresse fel az Önhöz legközelbbi üzletünket!

Kapcsolat